A Greenway Kft. segítségével a kárpittisztítás is gyerekjáték

Nagy rajongója vagyok az indiai ételeknek, ezért a múlt héten a születésnapomat is egy indiai étteremben ünnepeltük meg. A fantasztikus ételek mellett nagyon élveztem az étterem berendezését is: a csodálatosan színpompás kárpittal bevont foteleket, a kárpitokat és a szőnyegeket, plusz azt a tisztaságot, ami az egész helyet jellemezte.

Akaratlanul is az jutott az eszembe, vajon hogyan tisztítják ki ezt a rengeteg drága, gyönyörű holmit, hogy megőrizzék az eredeti szépségüket és a színüket.

Az egyik pincértől rá is próbáltam kérdezni, hogy mivel tisztítják a csodálatos kárpitokat, mire ő szűkszavúan csak annyit válaszolt, hogy egy takarító cég végzi ezeket a feladatokat. 

Lehet, hogy túlzottan kíváncsi vagyok, de én utána néztem annak, hogy milyen professzionális eszközök állnak rendelkezésre, amivel a profi takarító cégek dolgoznak.

ĺgy találtam rá a greenwaykft.hu weboldalára.

A Greenway Kft. professzionális takarítógépek bérlésével és kiközvetítésével foglalkozik.  Eddig nem is gondoltam volna, hogy takarítóeszközöket bérelni is lehet, pedig nagyon logikus ez a konstrukció.

Ez a megoldás azért logikus, mert a takarító vállalkozóknak nem kell hatalmas költségekbe verniük magukat, hisz nem kell megvásárolniuk a nagy értékű takarítógépeket, és nem kell az üzemeltetéssel, valamint a szervizeléssel sem foglalkozni ez esetben, ugyanis a Greenway Kft. mindent átvállal helyettük.

ĺgy tehát kaució nélkül ingyenes full szerviz üzemeltetéssel, és 24 órán belüli szerviz kiszállással áll a bérlők rendelkezésére. Ezenkívül további kedvezmény az is, ha érdekmúlás következik be, a takarítógépet minden további következmény nélkül vissza lehet adni a Greenway Kft. részére.

Ugyanilyen kedvező konstrukció az is, ha például megváltoznak a takarítási vállalkozás igényei, és emiatt esetlegesen egy másik gépet szeretnének bérelni, akkor azt is gördülékenyen, minden probléma nélkül megtehetik.

A Greenway Kft-vel nagyon egyszerűen felvehetjük a kapcsolatot, hisz a greenwaykft.hu weboldalon telefonszámot, e-mail címet, valamint a Greenway Kft. irodájának és raktárának címét is megtaláljuk.

A Greenway Kft-től bérelhető takarítógépek roppant széleskörű feladat repertoárral rendelkeznek. Ennek megfelelően lehetőség van például kárpittisztító gépek bérlésére is. Az igazi, nagybetűs Kárpittisztító gépek amellett, hogy mélyrehatóan tisztítanak, a finom anyagokkal még kíméletesen is bánnak. A Greenway Kft-nél pontosan ilyen gépek állnak rendelkezésre.

A bérlők a kiváló adottságú Taski márkájú gépek modelljeiből válogathatnak. A Taski Pro Carpet 30 tisztító nagyon megbízható szerkezet, rugalmasan felhasználható, alacsony költségekkel működtethető és egyszerűen használható gép. A megbízható teljesítményére bátran támaszkodhatunk a porszívás és a vegyszeres tisztítás során is. A szőnyeg szennyezettségének megfelelően választhatjuk ki a programokat. ĺgy például lehetőség van olyan funkció alkalmazására is, melynek során a szerkezet a szőnyeg szálai közé hatolva injekciós extrakciós tisztítást végez, amely nagyon erős szennyezettségnél is segít. Emellett időszakos spray tisztítás is végezhető a segítségével. 

Egy másik típusú kárpittisztító a Taski Pro Carpet 45 porszívó, mely szintén rugalmasan felhasználható, alacsony költségű és egyszerűen használható eszköz. Ennél a gépnél is kiválasztható a szőnyeg szennyezettségének megfelelő program. 

A harmadik típusú kárpitisztító a Taski aquamat 10.1-es modell, melyre a tökéletes mélytisztítás, folt tisztítás, a széleskörű kiegészítők alkalmazhatósága jellemző.

Opcionálisan kézi kiegészítő fejjel és folteltávolító szerekkel rendelkezik, így akár még olyan szennyeződéseket is lehet vele orvosolni, mint a balesetekből adódó foltok.

Az eszköz mozgatása, szállítása nagyon egyszerűen megoldhat, mely a könnyű súlyának és kis méretének köszönhető.  

Ezekkel a Taski professzionális kárpittisztítókkal már el tudom képzelni, hogy könnyedén tisztántarthatók akár még a kedvenc indiai éttermem kárpitjai is.

Az viszont szomorúsággal tölt el, hogy én itthon csak álmodozni tudok az ilyen gépekről.