A vashiány okaira is fényt deríthetünk, indiai vacsoránk mellett

Az indiai konyha sokáig teljesen rejtve volt a szemeim elől. Nem is igazán tudtam, hogy milyen ételeket esznek, illetve azt sem, hogy Magyarországon egyáltalán hol lehet ilyen kajákat beszerezni. Egy kisebb városban nőttem fel, ahol már az is nagy dolog volt, hogy volt kínai gyorséttermünk. Persze, később azt is megtanultam, hogy ez az étterem sem volt igazán autentikus kínainak mondható.

Az indiai konyhával, először a fővárosban volt szerencsém találkozni. Éppen valami új helyet kerestem, ahol még korábban nem ettem és egy kis, eldugott éttermet találtam. Mikor beléptem, akkor tudtam csak meg, hogy ez egy indiai étterem. Az illatok rögtön magukkal ragadtak. Mindenféle curry és egyéb nagyon érdekes dolog volt elérhető náluk. Megrendeltem a számomra leginkább szimpatikust és azonnal beleszerettem az indiai konyha csodáiba. Azóta már én is használok különböző indiai fűszereket az ételeimhez.

Ahogy az étkezésben, úgy az orvoslásban sem szeretek megragadni a megszokott dolgoknál. Most már hónapok óta attól szenvedek, hogy csúnya karikák jelentek meg a szemeim alatt. Ezért úgy nézek ki, mintha folyamatosan fáradt, fásult lennék. És őszintén, ha egy időn keresztül így nézek a tükörbe, akkor el is hiszem ezeket magamról. Tehát a közérzetem is rosszabb lett. Muszáj volt valami megoldást találnom erre, és szerencsére az instanTENSE oldala a segítségemre is sietett.

Egy orvos barátom ajánlotta ezt a helyet, mivel azt mondta, hogy kifejezetten megbízható. Nagyon adni szoktam a szavára, ezért fel is léptem erre a kellemesen kialakított oldalra. A színei nagyon szépek voltak és a kezelhetőségre sem lehetett semmiféle panasz. Pár kattintás és már el is kezdhettem kutatni azt, hogy miért vannak táskák a szemem alatt. Ami pedig  még fontosabb, hogy milyen megoldás lehet erre a problémámra. Már az nagyon sokat jelentett nekem, hogy reményt adtak, hogy igenis, van kiút ebből a betegségből.

Egy olyan tájékoztató oldalra kerültem, ahol minden egyes szempontot végigvesznek, hogy miért is lehetnek karikák a szemeink alatt. Ez számomra döbbenetes volt, hiszen rengeteg pontban sikerült magamra ismernem. Az egyik ilyen bekezdés, a vashiány okai témát járta körbe. A vashiány okai, rengeteg tényezőre vezethetők vissza, aminek az elmagyarázásában sokkal jobb munkát végez az instanTENSE, mint amit most én tudnék itt. Úgyhogy nagyon ajánlom, hogy olvassátok el ezt a tájékozatót, amiből megtudhatjátok, hogy mik lehetnek a vashiány okai.

A tájékoztató egyébként a terjedelmével ellentétben nagyon olvasmányos. A vashiány okai mellett még több olyan kondícióra is kitér, amik okozhatják a szem alatti táskákat. Persze kijelentik, hogy a legjobb, ha ezt orvossal nézetjük meg és annak segítségével derítjük ki, hogy micsoda mégis a táskás szemünk forrása. Ettől függetlenül, ők is ajánlanak nekünk egy átmeneti megoldást, ami megelőzheti, illetve kiegészítheti a kezelésünket. Az instanTENSE egy olyan szérumot forgalmaz, amely egyáltalán nem irritálja a szemünket, de már perceken belül meglátható a hatása.

Ehhez képeket is mellékeltek, amik kifejezetten meggyőzőek voltak. Nekem nagyon tetszett az, amit láttam és még akció is érvényben volt a szérumra. Kaptam a lehetőségen és meg is rendeltem. Pár napon belül megérkezett a szérum és, ami még hihetetlenebb volt, a kiszállításért nem kellett semmit fizetnem. Ez az egyedülálló szolgáltatás az, ami miatt máig kitartok az instanTENSE mellett és bátran ajánlom másoknak is.