Az indiai ételek is finomabbak hőlégkeveréses sütőben elkészítve

A hőlégkeveréses sütő már szinte majdnem minden háztartásban jelen van, és bár a gázsütőknek is megvan a maga előnyük, azért a világ az elektromos sütők felé tart. A hőlégkeveréses sütő jobban szabályozható, többféle funkció van rajta, az ételek finomabbak, jobban átsülnek, kiszámíthatóbban működik a hőlégkeveréses sütő, mint a gázsütő.

Nemrég az egyik indiai étteremben vacsoráztam a barátaimmal, mikor szóba került, hogy ki milyen sütőt használ. A baráti társaság egyik tagja saját éttermet üzemeltet, és egyértelműen a hőlégkeveréses sütő mellett tette le a voksát. Ráadásul azt is elárulta, hogy az rdealer.hu-ról szerezte be szinte az összes konyhai felszerelését.

Nagyon érdekes beszélgetés volt, mert el sem tudjuk valójában képzelni, hogy milyen sok mindenre lehet szükség egy étterem konyhájában. Vagy akár csak a fagyizóban is. Amikor a nagy nyári melegben betérünk egy fagylaltozóba, nem is igazán jut eszünkbe, hogy a fagyit meg kell főzni, le kell fagyasztani, tárolni kell, kikanalazni, a kanalat elmosni és így tovább. Ugyanez a helyzet az étterem konyhájánál is. Csak ott minden bonyolultabb, hisz többféle étel készül, több ember dolgozik, sokkal több berendezésre van szükség.

Ezt mi magunk is megláthatjuk, ha ellátogatunk az rdealer.hu weboldalára. Ahol egészen a csomagolástól, az előkészítésen át mindenféle sütés-főzési eszközt megtalálunk. Így a hőlégkeveréses sütőt, amiből többfélét is lehet kapni. Ezeknél nagy előny, hogy manuális párásítóval rendelkeznek, így mi magunk tudjuk szabályozni, hogy mikor és milyen mennyiségű párára van szüksége a készülő ételeknek.

A gasztronómia folyamatosan és dinamikusan fejlődik. Egyre másra születnek újabb és újabb csodálatos ételek, a technológiai fejlődés, az alapanyagok sokfélesége igazán lenyűgöző. És egyáltalán nem mindegy, hogy hogy készül el az adott étel. Itt mindennek óriási jelentősége van. Erről is beszélgettünk az indiai étteremben, ahol szóba került az is, hogy milyen aprólékos munka egy éttermet üzemeltetni.

Az rdealer.hu nagy segítségére volt a barátomnak már a nyitás előtt, sok olyan dolgot meg tudott vásárolni, ami ugyan kezdésként nagy beruházás volt, de később hamar behozta az árát. Az olyan eszközökre gondolt, melyekkel pillanatok alatt lehet például fokhagymát pucolni, zöldséget szeletelni, előkészíteni a dolgokat. A munkaerő napjainkban egyre drágább, és ha ez nem lenne elég, a vendéglátásban óriási munkaerőhiány van. Ezért is érdemes gépesíteni mindent, amit csak lehetséges, legalábbis ezen a véleményen van a barátom. Aki az rdealer.hu-ról szerezte be a szükséges felszereléseket az új étterme konyhájában.

A hőlégkeveréses sütő volt az egyik dolog, ami saválló, nem rozsdásodik, hatékony és energiatakarékos, egyszerre több tepsi, tálca sütésére alkalmas, gazdaságos választás tehát. Ezen kívül pedig még ott a többi felszerelés is, ami kedvező árakon, profi minőségben elérhető az rdealer.hu-n. Ezért érdemes időről időre együtt vacsoráznia a csapatnak, ilyenkor ugyanis több téma is szóba kerül.

Jobban megismerjük egymás életét, mindennapjait és ki tudja. Talán ezek az információk később hasznosak is lesznek, ha például egy ismerősömnek szüksége lesz valami éttermi konyhai dologra, már én is tudom, hogy az rdealer.hu a legjobb hely erre.

Az indiai ételek természetesen most is finomak voltak és ahogy igyekszünk újabb és újabb éttermeket felfedezni, úgy gazdagodunk további élményekkel. Nem csak gasztronómiai élményekre, kalandozásokra gondolok, hanem arra is, hogy jókat beszélgetünk.