Az indiai ételek kiválósága egy motorgumiban tükrözve

Az indiai konyha az egyik kedvenc gasztronómiai kategóriám. Mikor gyerek voltam, az ázsiai ételek csak nagyon kis százalékban értek el hozzám. Az egyetlen kontakt csupán az volt, amit szerintem sokan mások is átéltek már: a gyors kínai éttermek. Mikor először lehetőségem volt arra, hogy kipróbáljam az indiai konyhát, egy teljesen új világ nyílt meg előttem. Olyan kombinációi voltak ezek az ízeknek, amit korábban el sem tudtam volna képzelni.

Ne értsetek félre, nincs gondom a magyar konyhával, és biztos vagyok benne, hogyha csak indiai ételeken élnék, egy idő után megunnám. Mégis, amikor egy jó kis tikka massalás vajas csirke kerül az asztalra, érzem, hogy az ételek istenei egy rövid időre lejöttek a földre. Nagy tervem, hogy én is megtanuljam majd az ilyen ételek elkészítését, ehhez azonban több fűszerre lenne szükségem.

Ebből is azt tanultam, hogy mindig érdemes új dolgok felé nyitni. Ezt tettem most a motorgumi vásárlás témában, mikor úgy döntöttem, hogy interneten fogom megoldani a rendelést, mégpedig a www.motortire.hu oldalán. Nincs időm már arra, hogy elmenjek egy szaküzletbe és órákat töltsek a válogatással, csak azért, hogy a végén kiderüljön, hogy nincs is az a termék, amiért valójában jöttem. Mikor beírtam a keresőbe, hogy online motorgumi rendelés, az első helyen adta ki a www.motortire.hu  oldalát. Már ez rögtön biztató volt, később azonban kiderült, hogy ez csak a jéghegy csúcsa volt.

Mert bizony, rengeteg dolgot lehet mondani a netes vásárlásról, de ha az ember belép egy olyan oldalra, mint a www.motortire.hu , rögtön el fogja felejteni a kétségeit. A kinézet és a kialakítás is mind azt mutatja, hogy az oldalra figyelnek és nagyon fontos a készítők számára az, hogy az idetévedt vásárló a lehető legrövidebb idő alatt megtalálja azt a terméket, ami jó lesz a járművéhez.

Ezt pedig egyetlen funkcióval tudják megoldani: a motorgumi keresővel. Sokszor estem már abba a hibába, hogy úgy mentem a szaküzletbe, hogy a motorom valamelyik paraméterét elfelejtettem. Ilyenkor jönnek a találgatások és a saccolások, ami nem egy jó dolog, ha ilyen drága termékről beszél az ember, mint egy motor gumija. A www.motortire.hu  oldala azonban teljesen megszünteti ezt a problémát, hiszen nem vagyunk helyhez és időhöz kötve. Ha bármiben bizonytalanok vagyunk, akkor átmehetünk a garázsba és megnézhetjük a motorunk paramétereit. Mindezt a saját tempónkban, anélkül, hogy a következő vásárló már a nyakunkban lihegne.

www.motortire.hu

Beírtam tehát a saját motorom legfontosabb adatait és rögtön meg is kaptam a választékot, ami kompatibilis vele. Egy szavam nem lehet arra, hogy milyen sokféle termék érhető el. Viszont még ezt is tudjuk további szűrőkkel rendezni, úgyhogy biztosan csak azokat a termékeket fogjuk látni, amik minket érdekelnek. Nekem például van pár márkám, amiben bízok, úgyhogy csak rákattintottam erre a szűrőre és már meg is kaptam őket.

Zárásnak már csak annyit szeretnék mondani az egészről, hogy az oldal árai nem voltak vészesek és a kiszállítási díj is elhanyagolható volt ahhoz képest, hogy mennyit spóroltam. Ezt a spórolást pedig nem csak pénzben értem, hanem a megtakarított idő kapcsán is. Jó tudni, hogy innentől mindig könnyedén meg tudom oldani majd a motorgumi vásárlást. Nem kell mást tennem, mint felmennem a www.motortire.hu  oldalára és már kész is vagyok.