Az indiai étteremláncomnak most már székhelye is van Budapesten

Emlékszem, mikor először jártam egy indiai étteremben. Egyszerre volt egy különös és csodálatos élmény. Annyi új fűszert éreztem. Nálunk otthon mindig meg kellett sózni a húslevest, mert anyukám nem szeretett fűszereket használni. Mindig attól félt, hogy elrontja vele őket. Az volt a filozófiája, hogy utólag is mindig lehet rakni fűszereket az ételekbe. Mikor azonban először ráharaptam egy jóféle currys csirkére, azt érezhettem, hogy minden egyes fűszer tökéletes harmóniában játszik össze, csak azért, hogy egy kulináris élményt adjon nekem.

Ezután rengeteget jártam keleti éttermekbe, hogy tágítsam a tudásomat. A vietnami és a japán konyha nagyon megtetszett még, de valamiért mindig visszatértem az elsőként meglátogatott indiai éttermemhez. De most már többre volt szükségem. Bevásároltam különleges fűszerekből és otthon is elkezdtem hasonló ételeket főzni. Innen már csak egy lépésre volt az, hogy saját indiai éttermet nyissak.

Meg is történt és meglepően népszerű lett a hely. Nemsokára azon kaptam magamat, hogy újabb- és újabb éttermeket nyitok meg. Ahhoz, hogy az üzletet koordinálni tudjam, kellett azonban egy székhely, ahhoz pedig nem árt, ha az embernek van egy székhelyszolgáltatója. Régebben hallottam még egy helyről, ami sok ismerősömet meggyőzte. Beírtam a keresőbe, hogy székhelyszolgáltatás és az elsők között adta ki a Székhelyszolgáltatás24 nevű oldalt.

Amint megláttam a nevet, rögtön beugrott, hogy igen, ez volt az az oldal, amiről a barátaim beszéltek. Most már emelkedett bizalommal kattintottam rá és nem kellett csalódnom ismerőseim ítélőképességében.

A Székhelyszolgáltatás24-nél több helyen is van lehetőségünk székhelyet alapítani. Az összes választási lehetőség eléggé csábító és meggyőző. Kettő a fővárosban, egy pedig Újlengyelben. A budapesti székhelyszolgáltatás lehetőségének pozitívumait nem kell különösebben magyaráznom. Mindenki tudja, hogy az igazán komoly cégek jelen vannak Budapesten, ami az ország szíve. Nem azt mondom, hogy a vidéki fejlődés értelmetlen lenne, de Magyarország jelenlegi állapotában hatalmas ütőkártya, ha a székhelyünk a fővárosban helyezkedik el.

Nagyszerű dolog ez, de sok helyen csupán jól hangzik. Hiszen az sem mindegy, hogy Budapest melyik részén helyezkedik majd el a székhelyünk. A Székhelyszolgáltatás24 azonban olyan helyeken biztosít nekünk székhelyet, ahol nem kell lesütnünk a szemünket, vagy szégyenkeznünk, hogy az olcsóbb megoldást választottuk. A székhelyszolgáltatás Buda, illetve Pestnek olyan részein érhető el, ahol a legkomolyabb vállalkozások indulnak el. A pesti székhely például percekre van a Hősök terétől. Szerintem óriási pozitívum lehet számunkra és az alkalmazottjainknak is, hogy nem egy lepukkant raktárépületben kell koordinálniuk a cégünket. Elképzelem, ahogy kicsit fáradtan kilépek az Andrássy útra és teljesen feltöltődök a látványtól, illetve attól, hogy tudom, jól döntöttem.

Mindez mit sem érne, ha az ügyintézés a Székhelyszolgáltatás24-nél nehézkes lenne. Szó sincsen erről. Az elérhetőségeiket nagyon könnyű megtalálni. Érezni, hogy komoly hangsúlyt fektettek arra, hogy minél könnyebben el tudjuk érni őket. Nem kellett sokat várnom, mire felvették a telefont. Ezután pedig segítséget nyújtottak nekem minden egyes kérdésemben. Hiszen ez volt az első székhely, amit alapítani szerettem volna, persze, hogy rengeteg dolog előtt értetlenül álltam. Ők azonban nem hagyták, hogy elvesszek a székhelyszolgáltatás sokszor zavarosnak tűnő világában.

Átbeszéltünk mindent. A beszélgetés végére tisztában voltam a székhelyszolgáltatás feltételeivel és azzal is, hogy mit nyújtanak majd a pénzemért cserébe. Nagyon meg voltam elégedve azzal, amit hallottam és nemsokára már el is intéztük a székhelyem megalapítását.