Az ő székhelyszolgáltatásuk olyan változatos, mint az indiai ételek

Az indiai ételek mindig is vonzottak a színükkel és az ízeikkel. Egyszerűen egy annyira más kultúra, annyira más fűszerekkel, mint a miénk. Sok ember általában külön veszi a különböző gasztronómiai világokat. Én azonban úgy gondolom, hogy a legjobb az, ha más kultúráktól tanulunk és beleépítjük a saját étrendünkbe is. Így például rengetegszer szoktam a csirkéhez kurkumás, currys rizst főzni, mert egyszerűen sokkal finomabb.

Nem tudom egyébként, hogy mikor ettem életemben először egy rendes, indiai curry-t. Biztosan Pesten volt és egy életre meghatározta azt, hogy vonzódni fogok az indiai gasztronómia iránt. Szerencsére most már Magyarországon sem elérhetetlenek azok a hozzávalók, amik egy rendes curry-hez kellenek. Az egyik legnagyobb büszkeségem, hogy otthon teljesen fel vagyok készülve az ilyen ételek elkészítéséhez és mindig kísérletezek valami új kombinációval.

Most pedig már arra is készen állok, hogy bejelentsem a saját székhelyemet. Hiszen a Gross Office segítségével nem csak a cégalapítás, hanem a székhely szolgáltatás elintézése is könnyedén sikerült. Alapból sosem gondoltam volna, hogy én képes lennék véghezvinni bármi hasonlót. Bár mindig is voltak ötleteim arra, hogy milyen céget alapítanék, a családomban mindenki azt mondta, hogy nincs bennem elég felelősségtudat ahhoz, hogy egy céget megalapítsak. Ehhez pedig hozzájött az is, hogy tudtam, hogy egy cég alapítása mennyire bonyolult folyamat tud lenni, úgyhogy évekig halogattam ezt a tervet.

Egy nap azonban az interneten böngészve, a székhely szolgáltatás kapcsán megláttam a Gross Office oldalát. Kíváncsiságból felmentem az oldalra és már az első pillanattól tudtam, hogy meg fog változni az életem. Nem kellett attól félni, hogy esetleg elvesznénk a bonyolult menük között. A Gross Office szépen néz ki, viszont ettől függetlenül is átlátható. Az oldalon rengeteg tájékoztató is elérhető, úgyhogy kedvünkre böngészhetünk közöttünk.

Engem elsősorban a székhely szolgáltatás érdekelt, úgyhogy rákattintottam az ehhez kapcsolódó feliratra. A tájékoztatóból megtudhattam, hogy minden cégnek szüksége van székhelyre. Alapból ránk van bízva az, hogy miként oldjuk meg. Tehát, kinevezhetjük a saját ingatlanunkat is székhelynek akár és elsőre talán ez tűnik a leglogikusabb döntésnek. A Gross Office azonban megmutatta nekünk, hogy ez nem feltétlenül a legjobb ötlet.

székhely szolgáltatás

Mivel egy székhellyel rengeteg kötelesség jár. Oda kell figyelni arra, hogy minden papír rendbe legyen és bármikor jöhet az adóhatóságtól egy véletlenszerű ellenőrzés. Ha azonban igénybe vesszük a Gross Office székhely szolgáltatását, akkor nem kell többé ilyen dolgok miatt aggódnunk. Csekély havidíjért cserébe a székhelyünk mindig naprakész lesz és sosem kell majd attól félnünk, hogy megbukunk az egyik ellenőrzésen.

És akkor még azt nem is említettem, hogy a székhely szolgáltatás milyen nagyszerű helyeken elérhető! Alapból több lehetőségünk is van a fővárosban, viszont mindenkinek a figyelmébe ajánlom azt is, hogy Újlengyelben alapítson székhelyt. Elsőre furcsának hangozhat ez a kisebb település, viszont itt nem kell iparűzési adót fizetnünk. Számos nagyobb cég is itt alapított székhelyet, úgyhogy fontoljuk meg mi is.

Végül pedig eldöntöttem, hogy a székhely szolgáltatás mellett a Gross Office-nál szeretném megalapítani a cégemet. Az egész folyamat pont olyan gördülékeny volt, mint idáig minden, amit felsoroltam. Nagyon hálás vagyok a sok segítségnek, amit a Gross Office csapatától kaptam. A székhely szolgáltatás azóta is kifogásolhatatlan és sokkal egyszerűbb dolgom van úgy, hogy ők állnak mögöttem.