Az új dolgok azért néha jók is lehetnek

Én az a típus vagyok, aki még sosem ült hullámvasútra, és soha nem is fog.

Számomra önmagában nem jelent élményt valami csupán azért, mert az egy újdonság, amit még soha nem tapasztaltam. Bármikor nemet mondok bármire, ha az kirángatna a kényelmes kis életemből. A barátaim sokszor cukkolnak is emiatt, de a legkevésbé sem érdekel.

Ők nyugodtan mehetnek hegyeket mászni, és kiugorhatnak egy ejtőernyővel egy repülőgépből nélkülem is. Én meg addig mondjuk kényelmesen elhelyezkedek a fotelemben és meccset nézek például.

Az ételek esetében sem vagyok éppen az újító típus, be kell vallanom, bár ott azért még rá lehet venni bizonyos dolgokra.

Vannak olyan ételek, melyekhez sokan kissé gyanakodva állnak hozzá. Ilyenek például a tengeri herkentyűk, de ide lehetne sorolnia az indiai fogásokat is egészen nyugodtan.

Nekem is 35 éves koromra sikerült csak első alkalommal kipróbálnom egy indiai étterem főztjét. Eddig tartott, hogy a barátnőm rávegyen. Nekem egyébként már az illatuk sem jött be soha a tipikus indiai fűszereknek, így nem fűztem sok reményt ahhoz, hogy én majd jót fogok ott enni.

Aztán, ahogy az első falatot a számba vettem, teljesen megváltozott a véleményem ennek a távol-keleti kultúrának az ízvilágát illetően! Hiszen nagyon finom volt! Mit finom, inkább szenzációs!

Annyira bejött az egész, hogy rendeltem magamnak egy második főételt is, ami talán jobb volt még az előző fogásnál is! Erre mondják azt, hogy kellemesen csalódni valamiben.

A barátnőmmel egyébként kellemesen el is csevegtünk falatozás közben. Ő már különben jól ismerte az éttermet, mert a barátnőivel gyakran megfordult ott. Emiatt aztán kifejezetten jól ismert az étlapot is, szóval ajánlott nekem onnan egy kiváló desszertet is. Fogalmam sem volt ennek az indiai finomságnak a létezéséről, de nagyon bejött nekem az is!

Ezért is szeretem annyira a barátnőmet, mert ő képes rávenni az új dolgokra! Néha azért szükség van ilyenekre, hogy élvezzük az életet!

Most képzeljétek el, mi lenne, ha Ő nem lenne nekem! Lehet az egész életemet leéltem volna úgy, hogy sosem próbálom ki azokat az ételeket, melyek egyébként a kedvenceim közé tartoznának! Vicces, hogy ezt az indiai ételekről mondom, de azért ez elég nagy veszteség lett volna, nem?

Szóval arra bátorítok mindenkit, hogy tegyen legalább egy próbát más vidékek ételeivel is, mert sosem lehet tudni, mi lesz az, ami majd bejön.

Úgy döntöttem, hogy én is meglepem a kedvesem valamivel ezért az indiai kalandért cserébe!

Már régóta tervezgeti, hogy szeretné, ha glamour foto készülne róla, szóval megtaláltam neki a lehető legjobb megoldást: szoboszlaikriszti.hu.

glamour foto

Természetesen a legelső lépésem az volt, hogy alaposan áttanulmányoztam Krisztinek a weboldalát. Ezt Ti is egyszerűen megtehetitek a fenti link segítségével, amit ott hagytam nektek.

Szóval milyen ez a weboldal? Elég jó rálátásom van azzal kapcsolatban, hogy hogyan is lehet definiálni egy jó weboldalt, és az ő oldala kétségtelenül megfelel a legmagasabb elvárásoknak is.

Elsőnek azt említeném meg, hogy a kinézet és a dizájn elsőrangú. Látszik, hogy ezt a honlapot olyan tervezte és valósította meg, aki tényleg érti a dolgát. Szép, de közben valahogy mégis letisztult. Arról nem is beszélve, hogy az oldal színei valami eszméletlen módon harmonizálnak egymással. Végeredményben itt sokat lehet tanulni arról, hogyan is kell festenie egy internetes felületnek.

Az oldal szerkezetileg is teljesen rendben van. Ezt úgy értem, hogy könnyen átlátható, még egy olyan valaki számára is, akinek ez az első alkalom, hogy itt jár.

Elég sok szolgáltatás található még, és a glamour foto, ami miatt tulajdonképpen ide jöttem, csak az egyik a számos lehetőség közül.

Annak ellenére, hogy ilyen sok itt a lehetőség, egyáltalán nem fogjuk elveszve érezni magunkat a sok választási lehetőség miatt, hiszen minden ott van jól láthatóan.

Mivel a barátnőmet a glamour foto lehetősége érdekelte, ezért én nyilván arra kattintottam rá.

Szeretném hozzátenni, hogy nekem erről az egészről nem volt sok fogalmam, de olyan jó leírást adott erről a szolgáltatásról a weboldal, hogy gyorsan képbe kerültem.

Itt olyan művészi képekről van szó, ahol a nők kihozhatják magukból a legjobbat, és csodálatos szépségben tündökölhetnek.

Kifejezetten szimpatikus volt, hogy az oldal arra is vette a fáradtságot, hogy leírja, hogyan is kell a hölgyeknek felkészülnie egy ilyen fotózás előtt.

Ezen a ponton már teljesen meggyőződtem arról, hogy Szoboszlai Kriszti lesz a legjobb választás, így foglaltam is időpontot a kedvesemnek, amolyan meglepetésként. Mondanom sem kell, hogy hatalmas sikert aratott ez a kis ajándékom.

A barátnőm már napokkal az esemény előtt teljesen be volt zsongva, és már alig várta, hogy végre elérkezzen a nap, mikor el kell mennie Krisztihez.

Mikor eljött a nap, a barátnőm kisminkelte magát, és összeszedett néhány csinos holmit, amit majd a fotózás során fel lehet használni. Volt ott magassarkú, szoknya, fehérnemű és mindenféle.

Én nem kísértem el a barátnőmet, mert ez egy amolyan csajos dolog, és szerettem volna, ha nyugodt körülmények között zajlik a fotózása, ahol csak Ő van a középpontban.

Mikor a kedvesem hazaérezett, csak úgy sugárzott a boldogságtól. Elmesélte, hogy valami eszméletlen profi környezetben zajlott a munka, és hogy nagyon jól érezte magát.

Kriszti kedves és barátságos volt, így egy pillanatra sem kellett magát kellemetlenül éreznie. Az önbizalma is hihetetlenül nagyot nőtt.

Szinte órákon keresztül mesélt nekem a fotózásról, és én szívesen végig is hallgattam, mert az Ő boldogsága az én boldogságom is.

Az ötlet az enyém volt, de Krisztit illeti az igazi hála, hiszen nélküle ebből nem lehetett volna valóságot teremteni.

Ha téged is elkezdett érdekelni egy ilyen lehetőség, akkor talán a legjobb, ha a weboldalon található fotókat megnézed. Számos darabot fogsz találni, melyek egytől egyig a profizmust, a boldogságot és az önbizalmat tükrözik.

A fotózásra történő jelentkezés egyébként kifejezetten egyszerű volt, és gyakorlatilag néhány perc alatt meg is voltam vele.

A következő adatok megadása lesz csak szükséges: név, telefonszám és email cím. Ezeken kívül még rögzíteni kell azt is, hogy milyen típusú fotózásra vágyunk, illetve meg kell jelölni, hogy bel- vagy kültéri helyszínt szeretnénk-e. Ha esetleg lenne még valamilyen információ, amit fontosnak gondolnánk, akkor azt egy üzenet formájában elküldhetjük az időpont jelentkezéssel együtt. Igaz, hogy milyen egyszerű?

Természetesen nem ez az egyetlen módja annak, hogy felvegyük a kapcsolatot, hiszen telefonszám és email cím is szerepel az oldalon.

Ha úgy érzed, hogy szükséged van egy ilyen kiváló szolgáltatásra, akkor valószínűleg tényleg ez a helyzet. Ne halogassad a döntést, és engedd, hogy rólad is olyan csodálatos képek készülhessenek, melyeket az oldalon is láthatsz a galériában!

Férfiként pedig bármikor meglepheted a kedvesed egy ilyen ajándékkal, garantálom hatalmas sikered lesz! Ez saját tapasztalat!

Szinte biztos vagyok abban, hogy még lesz olyan alkalom, mikor felkérjük Krisztit valamilyen fotózásra. Hamarosan el fogom jegyezni a barátnőmet, és biztos vagyok benne, hogy szeretne majd jegyes fotózást is. Biztosan az is egy kellemes élmény lesz majd mindkettőnknek.

Majdnem elfelejtettem még a blogról írni, aminek az olvasása egy külön élményt jelent! Érdekesebbnél érdekesebb cikkeket fogsz majd ott találni a fotózás témájában! A barátnőm szerintem már az összeset elolvasta, de még néhányba én is belekukkantottam.

Szerintem bárki számára érdekesek lehetnek az ott található cikkek, így bátran merem őket ajánlani olvasásra!

Azt hiszem már éppen eleget írtam a szoboszlaikriszti.hu kiváló szolgáltatásairól. Ha olyan fotóst kerestek, aki nem csak profi, de igazi szerelmese a szakmájának, akkor ne is keressetek már tovább. Ő jelenti a legjobb választást, ebben teljesen őszintén hiszek!

Egészen biztos, hogy az első fotózás után Ti is olyan kiváló véleménnyel lesztek majd Krisztiről, ahogyan én is! Szóval hajrá, irány a weboldala és jelentkezzetek, mert olyan fotókat kaptok majd a kezetekbe, melyekre egész életetekben büszkék lehettek és bármikor szívesen újranézitek majd őket!