Egy páros masszázs majdnem olyan fűszeres, mint az indiai ételek

A kapcsolatunkat mindig is kiemelt gondossággal ápoltuk a kezdetektől fogva. Nálunk nem volt szokatlan, hogy hónapok, évek elteltével is randevúzzunk. Az indiai ételek szeretete közös pont volt, így gyakran szerveztünk vacsorát valamelyik általunk kedvelt étterembe. Egy idő után azonban ezek az alkalmak is kezdtek megszokottá válni, így hát úgy döntöttünk, ideje felpezsdíteni a kapcsolatunkat: bejelentkeztünk egy páros masszázsra.

Ez egy meglehetősen új ötlet volt, és hosszas gondolkodás előzte meg. Mivel sokfélét halottunk már erről a kikapcsolódási formáról, úgy döntöttünk, mi magunk járunk utána, így hát beírtuk a keresőbe, hogy “páros masszázs Budapest”. A Google mindannyiunk jó barátja, így hát rábíztuk magunkat, de elsőre nem tűnt jó ötletnek. Sajnos sok rossz oldalt végigolvastunk, mire találtunk egy minőségi weblapot: a Karma Thai Masszázs szalon oldalát.

A Karma Thai Masszázs szalon más, mint a többi. Természetesen elérhető náluk a páros masszázs Budapesten, de nem csak ezzel foglalkoznak. Tradicionális thai masszázs szolgáltatást nyújtanak, melynek keretein belül foglalható időpont náluk fej-, nyak- és hátmasszázsra, de akár teljes testes masszázst is kérhetünk.
A weboldaluk szimpatikus volt, ugyanis mindenről részletes leírást adtak. Ez segített abban is, hogy a páros masszázsról is eloszlassuk a tévhiteinket. Innen tudtuk meg, hogy a páros masszázs tökéletes kikapcsolódás lehet, mely során a két ember közösen élheti át a masszázs élményét az egyszerre végzett mozdulatoknak köszönhetően. Lehet kérni olajos, vagy száraz formában is.

Úgy döntöttünk, az utóbbit próbáljuk ki elsőre. Ehhez persze időpontot kellett foglalnunk, amit, nagy örömünkre megtehettünk online is. Egyikünk sem az a nagy telefonálgatós típus, így ez a kényelmes megoldás nagyon kézenfekvő volt.
A felület könnyen kezelhető, szinte gyerekjáték. A masszázstípus és időpont kiválasztását követően már csak arra kellett ügyelnünk, hogy észben tartsuk, mikor is kell mennünk.

Alig 2 napot kellett várnunk. Izgatottak voltunk. Ennek egyik oka, hogy egy újabb újdonságot próbálhattunk ki közösen, a másik ok pedig az, hogy az előzetes információk alapján nagyon úgy tűnt, hogy egyáltalán nem egy átlagos szolgáltatás lesz az, amit igénybe veszünk.

A szalon csodaszép volt. Magával ragadja az embert a hangulata, igényessége messze felülmúlja az átlag masszázsszalonokét. A masszőrök is nagyon kedvesek voltak. Széles mosollyal fogadtak minket, ami segített leküzdeni a kezdeti szorongást, amit az idegen helyzet okozott.

A masszázs, melyet kaptunk, elragadó volt. Nagyon különleges élményben volt részünk. Sok-sok randin túl vagyunk már, de nem gondoltam, hogy a sokadik lesz az egyik legemlékezetesebb. A páros masszázsnak hála mégis így lett. Már amikor végeztünk, akkor eldöntöttünk, hogy nem ez volt az utolsó alkalom, hogy itt járunk.
Bár a páros masszázs tényleg különleges, ritka alkalmakra való, nemhiába művelik ezt magas szinten kevesen, egyéb masszázstípusaik nagyon is beépíthetők a mindennapokba. Szerencsére az árak is lehetővé teszik, hogy visszatérő vendégekké váljunk. Bármely típust is akarjuk igénybe venni, kiváló ár-érték arányú szolgáltatást fogunk kapni mind a Király utcai, mind a Síp utcai szalonban.

A randevúink folytatódnak. A leggyakoribb még mindig az indiai éttermek látogatása, Karma Thai Masszázs szalont pedig a különleges alkalmakra tartogatjuk. Minden randi más, és más, de egy a lényeg: mindig új élményeket tapasztalhatunk meg közösen, és a legfontosabb tényező soha nem változik. Az, hogy együtt vagyunk.