Finom ételek és vidám percek – mi kell egy jó bulihoz?

Aki a jó buli titkát keresi, elsősorban önmagában, illetve a társaságban kell keresnie. Minél összeszokottabb egy társaság, annál jobb hangulatot tudnak teremteni. Mi a baráti társaságunkkal rendszeresen járunk bulizni, van, hogy csak öten-hatan, de van hogy egy tucatnyian is összeverődünk. Imádjuk ezeket a rendezvényeket.

A bulizás persze együtt jár a zenével, az ételekkel és a vidám nevetésekkel. A zene alapvető, ha bulizni megy az ember, még akkor is, ha nem egy táncos rendezvényre szeretne menni, hanem egy olyanra, amin a fókusz például az ételeken van. Egy vacsora is sokkal kellemesebb, amikor a háttérben szól a zene, mint ahogy a munkahelyeken is jobb a teljesítmény, amikor zene is van.

A zenés-táncos bulikon persze kötelező. Az ételek is nagyon fontosak, én például nagyon szeretem az indiai konyhát és időről időre szervezünk olyan rendezvényeket is, ahol indiai ételek vannak. A finom ételek és a zene mellett azonban az is fontos, hogy legyen valami plusz program, élményelem.

Selfiegép, a könnyedén kezelhető fotógép – ezt garantálja a fotógép, ami egy igazán klassz kis dolog. Egy szelfigép nagyon mókás perceket tud okozni. Hisz sok-sok kiegészítő közül lehet választani, parókák, álarcok, kalapok – ezeket magunkra véve pedig egy klassz háttér előtt el tudjuk készíteni a saját szelfijeinket.

Nagyon jó dolog szerintem, mert igazán vidám perceket élünk át, miközben pózolunk, nevetünk, összeölelkezünk, grimaszolunk. A Selfiegép, a könnyedén kezelhető fotógép ráadásul azonnal ki is nyomtatja a képeket, így azokat haza vihetjük emlékbe, és ráadásul online is megkapjuk, sőt, még GIF-eket is tudunk készíteni.

Aki rendezvényt szervez, mindenképp érdemes azon is gondolkodnia, hogy milyen plusz programot kínál a vendégeknek. A Selfiegép, a könnyedén kezelhető fotógép tökéletes választás.