Indiai barátaim a legolcsóbb lakásbiztosítást keresték

A poszt címe persze így önmagában megtévesztő lehet. A barátaim ugyanis nem mindenáron szerettek volna megfizethető lakásbiztosításhoz jutni. Viszont szerették volna felmérni a piacot, mielőtt bármelyik ajánlatra rábólintanak. De szaladjunk ennyire előre.

Ismerkedésem az indiai kultúrával

Maradjunk annyiban, hogy mindig is nagyon szerettem az indiai kultúrát. Sokat nyaraltam ott, és elég sok barátra, ismerősre tettem szert az évek során. Az egyik kinti ismerősöm aztán megismerkedett egy szintén magyar lánnyal, és olyannyira nagy lett a szerelem, hogy el is vette feleségül. De ez még nem minden, ugyanis a lánnyal az esküvő után Magyarországra jöttek. Ennek nagyon megörültem, így ugyanis újdonsült indiai barátomat bármikor meglátogathattam, nem kellett több órás repülőúttal és jelentős költség ráfordítással számolni, ha találkozni akartunk. Azóta több indiai expattal összeismerkedtünk, akik végül úgy döntöttek, Magyarországon telepednek le. Most pedig én segítek nekik lakásbiztosítást találni.

(Ezért egyébként rendkívül hálásak. Ne tudjátok meg, hány isteni finom curry-s ételt kaptam tőlük teljesen ingyen és bérmentve a segítségemért cserébe!)

A legolcsóbb lakásbiztosítás a piacon

Meggyőződésem, hogy az a lakásbiztosítás, amit keresnek, az a PannonSafe lakásbiztosítása. Ez nem csak, hogy a legolcsóbb lakásbiztosítás, de a legmegbízhatóbb is a piacon! Jól tudom, mit beszélek, mert én is velük kötöttem biztosítást, így csak ajánlani tudom őket mindenkinek. Legelőször is az ügyintézők hihetetlenül segítőkészek és ügyfélközpontúak. Emlékszem, még csak keresgéltem a lehetséges opciók közül, amikor rátaláltam a Pannonsafe lakásbiztosítási ajánlatára, de már elsőre nagyon szimpatikusakká váltak. Nem volt olyan kérdés, amit ne tehettem volna fel nekik, mindenre azonnal és készségesen válaszoltak. Arról is biztosítottak, hogy mindenképpen úgy fognak eljárni, ahogyan a nekem a legkényelmesebb, és olyan ajánlattal fognak visszajönni hozzám, amely számomra, az én igényeimnek a leginkább megfelelő. És így is lett.

A Pannonsafe igencsak széles körű portfólióval rendelkezik. A sztenderd lakásbiztosítás szinte minden elemére lehet biztosítást kötni. Így például ha beázás vagy csőtörés történik, az okozott károkat ők térítik meg. De lehet kérni biztosítást vandalizmusból eredő károkozásra is, sőt, akkor is, ha valaki betörés áldozatává válik. És ez még mind nem minden! Akinek kisállata van, az is fellélegezhet, lehet ugyanis biztosítást kötni a kisállatokra is. Sőt, az autóval rendelkezők még a gépjármű assistance szolgáltatásukat is igénybe vehetik! Persze számos egyéb opció él még, a Pannonsafe csapata ugyanis nem ismer lehetetlent! Nekem a tárgyaláskor például azt mondták, hogy ha esetleg kapnék jobb ajánlatot a piacról, mindenképpen keressem fel őket. A legolcsóbb lakásbiztosítás ugyanis az övék kell, hogy legyen, ehhez viszont magas szintű figyelem és ügyfélközpontúság társul. Mi ez, ha nem egy kész főnyeremény?