Indiai étterem és a női táska

Idén ünnepeltük feleségemmel a hetedik házassági évfordulónkat egy közeli wellness szállodában. Az egy hét alatt sikerült bejárnunk a környéket és minden nap úsztunk egyet a hotel előtt elterülő medencében. Nagyon szükségünk volt erre a kiruccanásra, mivel a gyerekek és a munka nagyon leszívja mindkettőnk energiáit. Arra a néhány napra, még elvonultunk a feleségemmel a gyerekeket leadtuk a szüleimnek, akik nagyon várták, hogy egy kis időt tölthessenek el az unokáikkal, akikkel nem sűrűn találkoznak. Úgy adódott, hogy a szülői háztól 120 km-re találtunk munkát, ezért a gyerkőcöket csak hétvégente látják néhány órára. Nem könnyű ez egyikünknek sem. Annak viszont nagyon örülök, hogy ezzel a néhány nappal örömet szerezhettem nekik is, meg persze a gyerekek számára is. Az ott töltött idő alatt félpanziós ellátásban volt részünk, amely által rengeteg kultúra ételkülönlegességeit megkóstolhattuk. Ettünk olasz, spanyol, japán és indiai ételremekeket is. Én az olasz ételekért vagyok nagyon oda, ezért ha lehetőségem van rá egy jó pasta nem maradhat el a napomból. A feleségem pedig a szállodában eltöltött napok alatt jött rá, hogy az indiai ételek nagyon bejönnek a számára. Mivel azóta is azokat az ételeket emlegeti, ezért úgy döntöttem, hogy a szülinapján elviszem egy indiai étterembe, illetve mivel elszakadt az egyik táskája, ezért azt is veszek valahonnan neki.

A terveim közt az szerepelt, hogy a család összeül néhány órára, hogy megünnepeljük a feleségem 40. szülinapját. Még szabadnapot is kivettem a munkahelyemen, hogy elő tudjam készíteni a terepet egy meglepetés bulira. Egyetlen dologról tudott a feleségem, mégpedig arról, hogy megyünk egy indiai étterembe vacsorázni. A táska megrendelésével sok időt eltöltöttem, mert nehezen találtam megfelelő stílusút. Egyik nap felhívtam édesanyámat, hogy meséljek neki a feleségem szülinapi partijáról. Mivel nem sűrűn vásárolok magamnak sem táskákat, ezért eléggé bajban voltam, főleg, hogy nem tudtam milyen női táska árak az ami még elfogadható kategóriába esnek. Anya sokat segített, mivel mondta, hogy a határ a csillagos ég, ezért ezzel ne törődjek. Neki is számtalan árkategóriában vannak táskái, amit vagy ő maga vett, vagy ajándékba kapott. Végül azt mondta, hogy egy felső keretet határozzak meg magamnak és az alapján keressek egy csinos, a feleségem stílusának megfelelő táskát. Másrészt ajánlott is egy oldalt az annataska.hu-t, ahol a női táska árak egész kedvezőek bizonyos termékeknél.

Amikor letettem a telefont, a feleségem épp hazaért a munkából, ezért csak másnap tudtam ránézni a webshopra. Az annataska.hu webáruházban rengeteg táska megtalálható. Nekem nagy segítség volt, hogy külön kategóriákra vannak osztva a táskák, így tudtam, hogy a hátitáskákat feleslegesen nézném meg, hiszen a feleségem sosem hord olyat. A kézitáska fülre kattintottam rá, ahol meg is találtam azokat a táskákat, amelyeket szokott hordani hétköznap. Mivel feleségemnek eléggé egyedi stílusa van, így az egyszerűbb, szolid táskák felett rögtön átgörgettem. Imádom a bohókás, nem mindennapi táskáit, amelyek a szekrényben vállfákon lógnak. Mindig ügyel arra, hogy a táskák ne menjenek tönkre néhány hónap alatt. Igazi kincsként tekint rájuk, amiknek csoda, hogy nem tart üveges vitrint a nappaliban. A választásom végül egy Anekke táskára esett. A terméket gyorsan megrendeltem és kb. 2 nap alatt meg is érkezett a szüleim címére. Nem szerettem volna kockáztatni, hogy ő veszi át a csomagot itthon, mivel sűrűn dolgozik home office-ban. A táska nagyon szép, még férfi szemmel is tetszetős. Becsomagoltam egy díszdobozba és jól eldugtam. A szülinapi vacsorázás után hazamentünk, ahol már vártak ránk a családtagok, barátok. A feleségem nagyon meghatódott és örült ennek a gesztusnak tőlem. A táskának is nagyon örült, láttam rajta, hogy eltaláltam az ízlését. Még aznap belepakolt az újonnan kapott táskájába és komplett outfit-et állított össze hozzá másnapra. Öröm volt nézni, hogy mennyire örül az ajándékának.

Ajánlom másnak is az annataska.hu oldalt, mivel a női táska árak is elég vegyesek, ezért bárki megtalálja a számára elérhető, de csinos kiegészítőt. Én is rendelni fogok még tőlük, ha ajándékot kell vásárolnom a feleségem számára, mert nagyon bevált a táska, amit válaszottam neki. A cég maga nagyon megbízható és jó minőségű terméket kaptunk, ami szintén nem utolsó szempont.