Jövő nyári medence tervek

Épphogy csak megettük a vasárnapi curry-s csirkét a nagy családi ebéd keretében, már olyan őrületes tervezgetésekbe kezdtünk a jövő nyarat illetően, hogy az őrület! Nem tudom mi lehetett ebben az indiaiban, de biztos ezek a különleges fűszerek teszik…

Szeretnénk felújítani a kertet, amit időben meg kell tervezni és lefoglalni hozzá a szakembereket, mert hamar itt a tavasz és az ő naptárjaik is nagyon hamar betelnek. Ami biztos, hogy ennek a végén szeretnénk, hogy legyen egy medence is a kertben, még ha csak felfújható is.

A kaja után be is pattantam hamar a gép elé, hogy legalább a medence árak terén képbe kerüljek. Ismeritek a BestMarkt webáruházat? Mindenféle terméket árulnak, a hajszárítóktól kezdve, a kávéfőzőn keresztül a végtelenségig sorolhatnám és szerencsére a medencék is a kínálatukba tartoznak. Azért szerencsére, mert a bolti árakhoz képest általában nagyon kedvező ajánlataik vannak és hát mondanom sem kell, hogy egy ekkora tételnél egyáltalán nem mindegy, hogy néhány ezer forinttal több valami, vagy kevesebb. Ráadásul ahogy arra számítani is lehetett, a nyár és ezáltal a szezon végére való tekintettel akcióznak, vagyis az egyébként is jó áron adott termékek közül néhány most még több százalék kedvezménnyel vásárolható meg a webshopban. Ráadásképpen házhoz is hozzák, hogy nekünk aztán már csak tényleg felállítani és megtölteni kelljen. Persze idén ez már nem fog megtörténni, de a kedvező összegre való tekintettel – na meg persze arra, hogy épített medencére nincs sok sanszunk – meg is rendeltünk egyet hamar. Elvégre a garázsban csak kibír egy őszt, telet és egy tavaszt.