Neked mi a kedvenc ételed?

Nagyon sokáig az étel nem töltött be fontos szerepet az életemben. Ez kicsit furán hangozhat, hiszen az étel elengedhetetlen az életben maradáshoz, de sosem ettem olyan jókat, hogy nekem komolyabb kötődésem legyen az ételhez. Mindig annyit ettem, amennyi épp elég volt és amitől nem éreztem magam éhesnek. Ennek következtében vékony voltam, viszont teljes mértékben egészséges, ezért én ezzel így nagyon sokáig elvoltam.

Viszont egy utazásom során megismertem az indiai ételeket és minden megváltozott. Az a fajta fűszerezés és ételek nagyon ízlettek nekem, ezért az utazásom után elkezdtem kísérletezni az ízekkel és az ételekkel. Ennek következtében megszerettem az evést. Nagyon jó érzés volt saját magamnak olyan ízletes ételt készíteni, amit örömmel eszek meg.

Az étel szeretete megihletett és belevágtam egy vendéglátóipari egységbe. Az elindulás nem volt egyszerű és nagyon sok szabálynak meg kellett felelni. Korábban nem voltam vállalkozó, ezért a vállalkozói létet is meg kellett tanulnom és bele kellett ásnom magam néhány dologba. Miután megszereztem a szükséges tudást elindítottam az első éttermemet.

Mivel elvitelre is van lehetőség, ezért papirtálcát is be kellett szereznem az egyéb szükséges dolgok között. Nem volt egyszerű megtalálnom azt a vállalkozást, akitől szívesen vásárlok és akiben megbízhatok, de a interneten sikerült rátalálnom a Hunnia Kristály Webáruházára.

Amikor először találkoztam a weboldalukkal, akkor pozitív csalódás ért. Az oldaluk nagyon könnyen használható, átlátható és pár kattintással minden fontos információt megtudhatunk. A termékkínálatuk nagyon színes és többfajta vendéglátó egység is megtalálhatja a működéséhez és a mindennapjaihoz szükséges termékeket. A termékek kategóriákra vannak osztva, hogy könnyebb legyen a vásárlás és egyszerűen meg lehessen találni mindent, amit keresel.

Ezek a fő kategóriák: cukrászat, kávéház, étterem, koktél bár, fagylalt, konyha, menza, mosogatás, ételszállítás, home line, fast food, gasztrocsomagoló anyagok.

Ha megfelelő papirtálca után keresgélnél, akkor is jó helyen jársz, hiszen ezen a kategórián belül is számtalan termék közül tudsz válogatni.

papirtálca

Összesen 8-9 ezer termék közül tudsz választani. Mint látható tényleg mindenfajta vendéglátóipari egység megtalálhatja a szakmájához szükséges termékeket az oldalukon.

Amennyiben terméktesztek is érdekelnének, akkor a Hunnia Kristály oldalán található híreket is olvasd el. Itt több olyan terméktesztet is elolvashatsz, amit a dolgozói készítettek. Ezekből a bejegyzésekből nagyon sok érdekességet és újdonságot meg lehet tudni, ezért ha esetleg nem tudod melyik terméket válaszd és készült róla cikk, akkor azt mindenképp érdemes lehet elolvasni. Ezek nagyon sok segítséget tudnak nyújtani a választáshoz. Ezáltal gyorsabb és egyszerűbb lesz a vásárlás is.

Több fajta témakör közül is tudsz választani a hírek olvasásánál: borospohár, cukrászat, hámozókés, keverőtál, zöldségkés, rozsdamentes keverőtál stb. Amennyiben kíváncsi vagy az összes témakörre, akkor ne felejtsd el megnézni ezeket is, ha az oldalon jársz.

Nekem nagy könnyebbség volt amikor rájuk találtam, mert velük azt éreztem, hogy végre megtaláltam amit keresek. Nagyon szerettem volna egy olyan webáruházat találni, ahol minden fontos dolgot beszerezhetek a vállalkozásomhoz, és úgy érzem, hogy a Hunnia Kristály nagy segítségemre lesz a későbbiekben is.

Amennyiben te is szeretnél egy ilyen megbízható helyről vásárolni, akkor látogass el a weboldalukra és nézz szét a kínálatukban. Szerintem te is megfogod őket szeretni és egy olyan céggel fogsz tudni együtt dolgozni, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek már a vendéglátás területén, fontos számukra a vásárlói élmény és minőségi termékeket értékesítenek. Ha te is erre vágysz, akkor irány a Hunnia Kristály Webáruháza!