Nem csak étterembe járni szeretünk, de motorozni is

Imádok étterembe járni. Szeretem a különféle konyhákat, imádom kipróbálni az új recepteket, amiket találok a neten vagy a szakácskönyveimben. Szerencsére a párom is imádja a különböző konyhák ételeit, az indiai kajáért is például odavagyunk. Ismerünk is két nagyon jó éttermet a városban, szoktunk is oda járni. Tökéletes kiszolgálás, finom ételek, kedves pincérek, szép étterem, barátságos árak, nem lehet egyszerűen semmibe se belekötni.

Ha éppen úgy alakul, néha otthon is csinálunk indiai kaját közösen, ez mindig szórakoztató, jó kis program. Szerintem a közös főzés nagyon össze tudja hozni a párokat. Persze a mosogatás már kő-papír-ollóval döntve történik, de a párocskám annyira drága, hogy néha simán magára vállalja. Szeretem, hogy ennyire jóban vagyunk, sok párnál sajnos ez egy idő után már eltűnik.

Nemcsak a kaját illetően vagyunk sokszínűek, szeretünk sokféle új dolgot is kipróbálni, a hobbijaink is sokszínűek. Amit igazán szeretünk, az a motorozás, a páromnak van is egy motorja. Nagyon vigyáz rá, karbantartja, amikor éppen nem használjuk (például télen), és ha éppen meg kell javítani, vagy venni kell hozzá valamit, akkor nem garasoskodik, nem a kínai piacon veszi meg hozzá azt, ami kell. Márpedig sok ilyen ember van, aki vesz például egy autót, de az tönkremegy és meg kell javítani, és elviszi valahova, ahol potom pénzért megcsinálják, de azzal hogy hozzányúlnak ott, inkább csak rontanak, mint segítenek.

Legutóbb légszűrő olaj kellett neki, de akkor már tudta, honnan kell vásárolni. Talált anno egy webshopot a neten, az olajwebshop.hu-t,ahonnan a motorjához is jó cuccokat tud mindig beszerezni. Legutóbb se történt ez másképp.

Felpattintotta a laptopját, ráment erre a honlapra és már meg is kereste, hogy van-e olyasmi a készleten, ami neki kell. Egyébként kereső is van az oldalon, azzal egyszerűen meg lehet találni, amit keres valaki. A termékeknél vannak leírások és még a márkáról is mesélnek néhány szót. Így talált rá múltkor is egy olyan termékre, aminek aztán a márkája úgy megtetszett neki, hogy azóta csak olyat hajlandó venni.

Ez a Motul A2 Air Filter Oil Spray 400 ml-es kiszerelésben kapható és terep-, illetve utcai motorkerékpárokhoz is kiváló, de szokták használni a qudadok szivacsból készült légszűrő betéteihez is. Ezzel tartják karban azokat. Nekünk nincs quadounk, de jó tudni, hogy ahhoz is jó. Ez a spray segít abban, hogy hatékonyan működjön minden a légszűrőben. Javítja az égés minőségét, a port is megköti, sőt, általa még a víz sem kerül be a szűrőbe. Ez mind segít abban, hogy a motor élettartamával ne legyen semmi gond, tehát képes meghosszabbítani azt

A párom ezt használja azóta, főleg azért, mert ez is olyan márkájú, amit ő kedvel. Használják a moto GP-ben is, illetve nagy teljesítményű tunning gépekhez is a Motul márkájú termékeket. A legmegfelelőbb minőségű motorolaj is, amit autókhoz és motorokhoz használnak, ez a márka tulajdona.

Jó tudni egyébként, hogy vannak ilyen webshopok is a neten, ahol ilyen minőségű termékeket lehet kapni autókhoz, motorokhoz.