Talán nekünk is lesz a telken raklapos állványunk

A minap épp otthon ültem a férjemmel és indiai kaját ettünk. Van egy kedvenc indiai éttermünk, gyakran szoktunk onnan rendelni. Közben beszélgettünk és arról dumáltunk, hogy a nyáron le kéne menni a telkünkre. A szüleim még régesrégen vettek egy telket vidéken. Egy faházikó hatalmas kerttel. Kiskoromban sokat jártunk oda, aztán egy idő után, amikor már idősebb lettem, inkább csak a haverokkal vagy a párommal mentünk oda. Mindig vigyáztunk rá, karban tartottuk, felújítottuk pár éve, még újra is festettük. A kertet is ahogy tudjuk, mindig rendben tartjuk.

Végül is úgy döntöttünk, hogy lemegyünk, és lehívjuk a barátainkat is. Tegnap lementünk a férjemmel a telekre, összeszedtünk mindent, ami nem odavaló. A kertet is megcsináltuk, kitakarítottunk. Aztán rájöttünk, hogy egy csomó mindent, amire éppen év közben nincs szükségünk, azt levisszük oda és az ottani garázsban tároljuk. De láttuk, hogy ez így nem a legjobb megoldás, mert mindig így A-ból B-be kell cipelni ezeket.

Mivel ott van egy garázs is, úgy döntöttem, hogy nézek az interneten valami megoldást arra, hogyan pakoljunk és tároljunk dolgokat úgy, hogy ezek a dolgok akkor se zavarjanak minket, ha lemegyünk ketten vagy akár többen.

Ma találtam egy weboldalt, a Rackinglog oldalát, ahonnan különböző féle polcokat és polcrendszereket lehet kapni. A raklapos állvány tetszett meg a legjobban, azt lenne a legkönnyebb használni a garázsban. Ezekben az a jó, hogy hatalmas a teherbírásuk, használhatóak kül-és beltéren, jl lehet őket alakítani, és olyan a kialakítása, hogy azon könnyen lehet rendezkedni és így könnyebb is átlátni, mit és hol tárol az ember.

Az oldalon megtalálható, hogyan működik a dolog. Árajánlatot kell kérni tőlük, ami után személyesen kijönnek házhoz és felmérik az igényeket. Szerencsére ez díjmentes, úgyhogy ezért fizetni nem kell. Utána megtervezik az egészet, erről árajánlatot készítenek. Ha ezt elfogadjuk, akkor elkezdik feldolgozni a megrendelést, elkészíteni az anyagokat, majd a szerződésben szereplő időben házhoz jönnek és a profi szakemberek össze is szerelik. Hát nem pompás? Ma már késő van, de holnap majd felveszem velük a kapcsolatot, kíváncsi vagyok, mennyibe kerülne ez az egész nekünk.